Καθαρισμός χαλιών

Σε 3 βήματα

 • Παραλαβη
  παραδοση

  van
  • Αυτό που έχει σημασία για μας, είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Γι’ αυτό αναλαμβάνουμε τη δωρεάν παραλαβή και παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας σε όλη τη Χίο

  Τόσο για την παραλαβή όσο και για την παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ορίσετε την ημερομηνία και την ώρα που σας διευκολύνει. Η ομάδα του Ταπητοκαθαριστηρίου μας θα είναι συνεπής στο ραντεβού και θα σας εξυπηρετήσει χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.

 • Πλυσιμο
  απλωμα

  carpets
  • Τα χαλιά πλένονται ανάλογα με τον ενδεδειγμένο για την ποιότητά τους τρόπο και στην συνέχεια στραγγίζονται σε φυγοκεντρικά μηχανήματα. Τέλος απλώνονται σε σκεπασμένους χώρους ώστε να μην αλλοιώνονται τα χρώματα από τις ακτίνες του ήλιου.

  Ορισμένες κατηγορίες χαλιών όπως τα χειροποίητα, μεταξωτά κ.α., είναι πιο ευαίσθητα και χρειάζονται ειδική διαδικασία για τον καθαρισμό τους. Στη περίπτωση αυτή, δεν καθαρίζονται με τον παραδοσιακό τρόπο πλυσίματος, αλλά χρειάζονται ΣΤΕΓΝΟ καθάρισμα το οποίο εξασφαλίζει ένα ασφαλές και υγιεινό αποτέλεσμα.

 • Φυλαξη
  Χαλιων

  carpet storage
  • Με την ολοκλήρωση του στεγνώματος των χαλιών, γίνεται η άμεση συσκευασία τους, με νάιλον αντοχής ειδικού τύπου, το οποίο προστατεύει τα χαλιά από την σκόνη, τα έντομα, την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία.

  Στη συνέχεια κάθε χαλί ή μοκέτα που παραλαμβάνουμε αποκτά ένα μοναδικό ηλεκτρονικό κωδικό barcode που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε όλα τα στάδια φροντίδας, το χώρο φύλαξής του αλλά και τις ημερομηνίες παραλαβής και παράδοσής του. Έτσι, εκμηδενίζονται οι πιθανότητες σφάλματος, ενώ παράλληλα μπορούμε να σας ενημερώσουμε ανά πάσα στιγμή για το ιστορικό του περιουσιακού σας στοιχείου στα χέρια μας.