Τεχνολογίες & πιστοποιήσεις

Microsplitting

 • Microsplitting

  van
  • Τι είναι το Microsplitting
   H νέα βραβευμένη τεχνολογία Microsplitting (μικρο- διάσπαση), είναι καινοτομία στη παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού, γιατί διασπά το μόριο της βρωμιάς σε άτομα έως και 5.000.000 φορές, χωρίς χρήση ραδιενεργών και άλλων κοινών απορρυπαντικών ουσιών, δίνοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα.
   Σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά, απορρυπαντικά και σαπούνια, παλιάς τεχνολογίας, τα οποία αφήνουν χημικά ραδιενεργά κατάλοιπα σαπούνια κ.α. και απαιτούν πολύ νερό & τριβή για να συγκεντρώσουν τη βρωμιά στην επιφάνεια ώστε να απομακρυνθεί με το ξέβγαλγμα, η προηγμένη τεχνολογία μικροδιάσπασης Microsplitting, διασπά το μόριο της βρωμιάς επί τόπου σε εκατομμύρια άτομα, τα οποία απομακρύνονται εύκολα και το κυριότερο, χωρίς να αφήνουν καθόλου κατάλοιπα.
   Τα χημικά κατάλοιπα των καθαριστικών απορρυπαντικών επιβαρύνουν τόσο την υγεία των πελατών μας και ειδικά των μικρών παιδιών και των κατοικίδιων ζώων, όσο και τη διάρκεια ζωής των ταπήτων και ταπετσαριών των επίπλων που καθαρίζουμε.

 • Προσφέρει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού

  που επιτυγχάνονται με την εφαρμογή της τεχνολογίας Microsplitting, έχουν μέγιστη διάρκεια στο χρόνο καθώς η σκόνη και οι ρύποι από την καθημερινή χρήση δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες λόγω της πλήρους εξάλειψης όλων των καταλοίπων σαπουνιών και απορρυπαντικών, ακόμη και από προηγούμενους καθαρισμούς.
 • Προσφέρει οικονομία

 • Η νέα προηγμένη τεχνολογία Microsplitting είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον δεν περιέχει ραδιενεργά απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες, εξοικονομώντας έως και 90% ενέργεια και κατανάλωση νερού. Δίνει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια απομακρύνοντας πλήρως δύσκολους λεκέδες, καυσαέριο, χρόνια συσσωρευμένη βρωμιά, καθώς και τα κατάλοιπα απορρυπαντικών και σαπουνιών από προηγούμενους καθαρισμούς.